Het bedrijf

Missie

VAMA heeft als jong bedrijf hun start niet gemist. Tom en Andy zitten ook nu niet stil op het gebied van innovatie. Luchtdicht bouwen is in de toekomst bijvoorbeeld niet meer weg te denken. VAMA heeft hier nu al gespecialiseerde opleidingen voor gevolgd. Doordat wij behoren tot de succesvolle groep Reynaers Installer krijgen wij regelmatig opleidingen van Reynaers waardoor wij u een onberispelijke plaatsing van uw ramen en deuren kunnen garanderen. VAMA wil in de toekomst uitgroeien tot een belangrijke speler op de markt, waar de klant centraal staat en goede begeleiding krijgt. Wij willen het verschil met anderen maken door kort op de bal te spelen bij het leveren en plaatsen van uw ramen en deuren. Uiteraard bieden we u een uitstekende service na verkoop aan.

Vama team

Gaat u bouwen of verbouwen?

Dan bent u bij VAMA ramen & deuren aan het juiste adres. VAMA ramen & deuren is namelijk al vele jaren een begrip in de regio en staat bekend voor het leveren van topkwaliteit met Belgische toonaangevende merken. De twee zaakvoerders, Tom van den Branden en Andy Massot, hebben al ruim 22 jaar ervaring in deze sector. Zij werken alle projecten zelf uit en plaatsen ze vervolgens ook eigenhandig.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie kunt u bij VAMA ramen & deuren terecht. Verder heeft u bij ons de keuze in verschillende materialen, zoals aluminium, PVC en hout, allemaal van topkwaliteit. Zo werken we voor aluminium met het topmerk Reynaers en voor PVC met Deceuninck, beide zeer gerenommeerde Belgische merken.

De meeste van onze projecten hebben we in Belgisch Limburg gerealiseerd. Natuurlijk gaat VAMA ramen & deuren ook graag met in zee als u buiten deze regio bouwt of verbouwt. U kiest tenslotte met reden voor ons.

De VAMA werkwijze

U bent op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor uw woning? In 4 eenvoudige stappen voorzien wij u van een fantastisch eindresultaat.

dialoog

Stap 1: bel ons

We spreken af in onze ruime showroom. Renoveren? Geen probleem dan komen we bij u thuis opmeten.

Ter plaatse bespreken we alles. Een offerte op maat leveren we kort nadien bij u af.

bezoek ons

Stap 2: bezoek ons

In onze showroom of bij u thuis doorlopen we stap voor stap de offerte. Tevens kunt u kennismaken met de kwaliteit van al onze producten. Wij adviseren u graag over huidige premies, subsidies en fiscale voordelen rondom uw bouw- of renovatieproject.

ramen opmeten

Stap 3: opmeten

We zijn verheugd op een mooie samenwerking!
We komen uw nieuwbouw of renovatieproject uitgebreid opmeten.

 

 

ramen plaatsen

Stap 4: plaatsing

Wij bezorgen de productiematen aan onze partners. Uw bestelde ramen en deuren gaan nu in productie.

Het wordt tijd voor een laatste afspraak: de plaatsingsdatum!Gaat u bouwen of verbouwen? Maak direct een afspraak! of Vraag offerte aan

Wij werken samen met: David Beckers Ruwbouwwerken, Seba Bouw, TD Bouw: Nieuwbouw & Renovatie

VAMA nieuws

VAMA in Whow Magazine (voorjaar 2016)

06 januari 2016

Ons bedrijf is opgenomen in de voorjaarsspecial van Whow Magazine! Daar zijn we best een...

Renovatiepremie? Download hier uw aanvraagformulier

03 december 2015

Met dit formulier kunt u een premie aanvragen voor de renovatie van een woning als...

Nieuwe toonzaal 2015 !

15 juni 2015

In November opent VAMA Ramen & Deuren een showroom in Lanaken. Op een oppervlakte van...

«
»

Erkend partner

Reynaers

Reynaers biedt een aluminium profiel voor elk huis en elk project. Van klassiek en romantisch tot strak en modern in meer dan 400 kleuren.

schuco logo wit klein

Zowel voor renovatie als nieuwbouw biedt Schüco ramen die alle verwachtingen overtreffen. De grote keuze aan kleur en afwerking biedt voor elk project een oplossing.

Volg ons (Facebook)

  info [@] vamaramen.be
  +32(0)89 440 440
  industrieweg 108 | 3620 | Lanaken (BE)

Stel ons een vraag | Plan uw route